-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:13144 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:7

كسي كه طهارت و پاكي را رعايت نميكند چگونه او را از اين عادت كه وقتي به خانه ما هم ميآيد نجس و پاكي را رعايت نميكند چه كنم كه از سرش درآوريم؟



گاهي ممكن است عدم رعايت مسايل حرام و حلالي و نجسي و پاكي از ناداني و جهل و نداشتن آثار و عواقب تخريبي آن و بركات پاكي و طهارت ريشه گرفته باشد ناآگاهي و جهل ريشه بسياري از مشكلات و مصائب و گرفتاريهاست بسياري از افراد ممكن است اصل مسأله را بدانند ولي اهميت و ضرورت آنرا و آثار بركات مثبت يا عواقب و آثار مخرب كارهاي ناشايست و حرام خواري و عدم رعايت نجاست را واقعاً درك نكنند. اگر مسايل را بدانند و به آثار و بركات و عواقب وحشتناك تخلف از دستورات شرعي و دين واقف باشند بعيد است در رعايت آن كوتاهي دستي بورزند. بنابراين اولين گام براي پايبندي به طهارت و پاكي و اجتناب از نجاست و ناپاكي آگاهي بخشي توأم با اهداف و فلسفه قوانين و مقررات است مثلاً اگر بداند دستورات ديني كه در مورد پاكي و طهارت و پرهيز از نجاست صادر شد با بسياري از كشفيات عملي و دانشبهداشت و تغذيه هماهنگ و همسو مي باشد و انسان را از ابتلا به بسياري از امراض و بيمارهاي لاعلاج و واگير مصون و محقوظ مي دارد و زندگي توأم با نشاط و سرزندگي براي ما به ارمغان مي آورد، بعيد است در رعايت پاكي و نجاست سستي بورزد.

شما سعي كنيد بطور غير مستقيم ايشان به عمق مسأله و شدت اهميت و ضرورت طهارت و پاكي پي ببرد تا به مرور زمان عادت ناخوشايندش را ترك نمايد. در اين وهله براي اينكه ناپاكي او به شما سرايت كند سعي كنيد به گونه اي برنامه ريزي كنيد كه رابطه اش با شما و خانواده يتان منجر به نجاست و ناپاكي زندگي شما نشود. مصاديق و موارد آنرا بايد به طور حضوري يا تلفني از دفاتر مراجع يا ائمه جمعه يا جماعت سؤال بفرمايد. بصورت كلي و عمومي نمي توان يك دستور صادر كرد. ولي در هر مورد مي توان راه حلي پيدا و ارئه كرد كه شما موارد ارتباط را بايد مشخص كنيد و سؤال بفرماييد.



مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.